Böcker och planering

 

Planeringsmallar

Perfekta för dig som tycker om att ha koll på din träning!

Du hittar mina mallar för Startklass och Lydnadsklass 1 HÄR!


Jag har skrivit tre böcker om hundträning:

Vardagslydnad med klicker

Klickern hjälper dig att få en god vardagslydnad på din hund genom att uppmuntra hundens naturliga beteende. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en erfaren hundtränare, den här boken bjuder på nya tankar, träningstips och idéer för att du ska lyckas med din träning.

Boken är indelad i två delar. I den första delen hittar du fakta om beteenden - både människors och hundars - och författaren ger tips på saker som är viktiga för en god hundhållning och vardagslydnad.

I del två får du läsa om vanligt förekommande problem så som att hunden hoppar, drar i kopplet eller inte kommer på inkallning. Övningarna i del två hjälper dig att komma tillrätta med problemen. Lösningen är att du som hundägare ska fokusera på att jobba tillsammans med din hund mot ett gemensamt mål istället för att straffa ett beteende du inte vill ha. För det här ändamålet är klickern ett väldigt finurligt instrument.

SLUTSÅLD

Lugn och Fokuserad Hund

Genom att presentera fyra typer av hundar: den ointresserade hunden, arbetsnarkomanen, den reaktiva hunden och hunden som är osäker och rädd förklarar författaren hur hunden fungerar, varför problem uppstår och hur man som hundägare kan göra träningen roligare.

Bokens första del är teoretisk och ger verktyg att använda i de praktiska övningar som presenteras i den avslutande delen. Den lösningsorienterade träningen bygger på ledorden samarbete, glädje och respekt.

270:- inklusive frakt

 

KLICK! Hundfotografering med glädje

Tycker du att dina hundar är universums medelpunkt? Försitter du aldrig en chans att föreviga dem med mobilen eller kameran i alla möjliga och omöjliga situationer? Du kanske har bilder på dina hundar på väggen, som skärmsläckare och på kylskåpet? Bra! Du gillar hundar och du gillar att fotografera – då är det här boken för dig.Du får tips om hur du kan slipa dina färdigheter som hundfotograf men också om vad du kan göra som hundtränare för att få dina modeller att vara med på alla dina upptåg. Du får veta vad du behöver tänka på för att ta det bästa hundporträttet, hur du kan skapa stämning med miljön, hur du fotograferar hundar som är i full rörelse, vad som skiljer fotografering inomhus och utomhus och mycket mer. Boken går igenom systemkamerans många fördelar i hundfotograferingen – men vill du bara fotografera med din mobilkamera går det bra det med. Dessutom får du förstås njuta och inspireras av vackra bilder på hundar.

Beställes genom klickerförlaget.

 

Beställ ditt ex av Lugn och Fokuserad Hund genom att maila

info@kelpiestuds.se

Betala via swish 1235617170 eller bg 5565-9833.

Skriv namn och adress i mailet, och hur många böcker du vill ha.

Du får ett svarsmail, om det inte kommer fram kontakta mig på 0706-178369 så inget gått fel :)

Spara