Böcker

 

Jag har skrivit två böcker om hundträning:

Vardagslydnad med klicker

Klickern hjälper dig att få en god vardagslydnad på din hund genom att uppmuntra hundens naturliga beteende. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en erfaren hundtränare, den här boken bjuder på nya tankar, träningstips och idéer för att du ska lyckas med din träning.

Boken är indelad i två delar. I den första delen hittar du fakta om beteenden - både människors och hundars - och författaren ger tips på saker som är viktiga för en god hundhållning och vardagslydnad.

I del två får du läsa om vanligt förekommande problem så som att hunden hoppar, drar i kopplet eller inte kommer på inkallning. Övningarna i del två hjälper dig att komma tillrätta med problemen. Lösningen är att du som hundägare ska fokusera på att jobba tillsammans med din hund mot ett gemensamt mål istället för att straffa ett beteende du inte vill ha. För det här ändamålet är klickern ett väldigt finurligt instrument.

SLUTSÅLD

 

Lugn och Fokuserad Hund

Genom att presentera fyra typer av hundar: den ointresserade hunden, arbetsnarkomanen, den reaktiva hunden och hunden som är osäker och rädd förklarar författaren hur hunden fungerar, varför problem uppstår och hur man som hundägare kan göra träningen roligare.

Bokens första del är teoretisk och ger verktyg att använda i de praktiska övningar som presenteras i den avslutande delen. Den lösningsorienterade träningen bygger på ledorden samarbete, glädje och respekt.

200:- inklusive frakt

 

Beställ ditt ex genom att maila

info@kelpiestuds.se

 

 

 

 

 

 

 

Spara