Kurser

Online

Självstudier

En introduktionskurs till klickerträning på sex lektioner som bygger på självstudier!

Kursen kostar 750:-, och då har man tillgång till den i sex månader.

Så här funkar det: så fort du anmält får du tillgång till samtliga lektioner, och jobbar sedan i din egen takt. Jag går kort igenom inlärningsmetoder, spelregler i träningen, grundbeteenden, kreativitet, signalkontroll, och helhet. Till varje lektion finns en uppgift kopplad, som ger dig möjlighet att under trixiga former testa i praktiken det du lärt dig i teorin.

Jag är väldigt stolt över materialet - blandat text och film - och ser kursen som en perfekt introduktionskurs inom hundträning!

Lärarledda kurser

En lärarledd onlinekurs har ett startdatum och ett slutdatum, och bestämda dagar som nya lektioner släpps på. Du kan välja att gå med hund, och filmar då din träning och får personlig feedback, eller utan hund, och få då tillgång till materialet men ingen feedback.

Start 6/8: Grundkurs i Dog Parkour


Start 13/8: Lugn och Fokuserad Hund

 

Kurser 2018 

I samarbete med Eslövs Brukshundklubb

 

Hyr in mig!

Jag går också att hyra till föreläsningar eller helgkurser inom mina favoritområden: klickerträning, Lugn och Fokus, tävlingslydnad, rallylydnad eller trixträning.

  • Föredrag/träning, halvdag (ca tre timmar) 2500:-
  • Heldag (ca sju timmar) 6000:-
  • Helg (lördag + söndag, ca sju timmar/dag) 12000:-
    Priser inkl. moms

Transportkostnad tillkommer (milersättning 20:-/mil eller annat transportsätt)
Max sex ekipage med hund, obegränsat antal observatörer

Kontakta mig »

 

Träna privat!

Jag kommer från hästvärlden, där det är naturligt att ta privatlektioner om man vill komma framåt snabbare med sin träning, eller komma tillrätta med något problem.

Om du vill jobba med problemträning börjar vi med en "analysträff". Vi pratar igenom ert problem, jag observerar hunden och testar den och dig i lite olika situationer för att kunna göra en värdering av vad som behöver göras.
Om du trivs med mig och mina träningsmetoder bestämmer vi hur många gånger vi ska träffas och hur ofta.
Varje gång har jag sedan förberett olika övningar till dig och din hund, och varje gång ger jag en hemläxa med vad ni ska öva till nästa gång.

Jag tycker att det är viktigt att man jobbar med orsakerna till ett problem och inte symptomen, alltså brukar det dröja några veckor innan vi tar tag i det faktiska problemet. Ju mer tid man lägger på "förarbetet", ju bättre blir resultatet. Jag förlägger också träningen efterhand till miljöer där ni vistas ofta, det är viktigt att träningen fungerar i er vardag.

Vill du träna något mer specifikt, tex ett tävlingsmoment, så bestämmer du vad ni vill träna och berättar lite om var problemet är. Vi lägger ca en timme på att träna olika övningar, vi tittar på din målsättning och de delmål som leder dit, och du får råd och tips på vägen.

Ibland räcker det med ett träningstillfälle för att hitta motivation och verktyg att komma vidare, ibland behövs det flera träffar.

Jag tar en grundkostnad på 500:- per timme. Det går bra att flera tränande delar på en timme (ni får då en viss tid per ekipage).

Om du vill köpa fler lektioner har jag ett paketpris: 2000:- för 5 timmar. Milkostnad på 20:- / mil tillkommer.

Kontakta mig »

Spara

Spara