Kurser

Kurser 2019

20/2 Mot Startklass kvällstid FULLTECKNAD!

2/3 Boosta din business workshop heldag Två platser kvar!

28/3 Grundkurs i Klicker dagtid

30/3 Foto grund workshop heldag

6/4 Foto Berätta med bild workshop heldag

27/4 Lugn och fokus Helgkurs 

4/5 Träna din Top Dog Model workshop heldag

Kurserna hålls i samarbete med Eslövs Brukshundklubb och du behöver därför vara medlem i Svenska Brukshundklubben. Gäller inte Toppa din hundträning och Boosta din business som hålls i samarbete med TormarpaLilly.


Online

Självstudier

Introduktionskurs till klickerträning 

Kursen kostar 750:-

Detta är en kurs som handlar om hur du lär din hund trix. Men det är så mycket mer – detta är en kurs om hur du lär din hund vad som helst! Det är därför jag kallar den introduktionskurs, eftersom den introducerar dig till hur jag tänker runt hundträning. Det ska vara kul, det ska vara (ganska) okomplicerat, och det ska vara effektivt.

Så här funkar det: så fort du anmält får du tillgång till samtliga lektioner, och jobbar sedan i din egen takt. Du har tillgång till allt material i sex månader.

Grundkurs i Dog Parkour

Kursen kostar 600:-

Vill du ha roligare promenader? Vill du träna din hunds självförtroende, styrka och kroppskontroll på ett lättsamt sätt? Är du helt enkelt nyfiken på Dog Parkour?

Denna kursen är perfekt att starta med!

Dog parkour är en rolig träningsform där du och din hund utnyttjar det ni hittar under promenaderna för att utföra olika trick och balansövningar.

I kursen tar vi upp den viktiga säkerheten och ett antal grundövningar. Men mer än så – vi tittar också på de grundfärdigheter som du och din hund inte bara behöver i Dog Parkour, utan i all träning. Target, självkontroll och signalförståelse har du stor nytta av att träna både för vardag och tävling, och i Dog Parkour vävs det in på ett enkelt sätt.

Den enda utrustning du behöver är en välsittande sele och ett koppel. I övrigt använder du det du hittar i hemmet, i trädgården och under era promenader.

Så här funkar det: så fort du anmält får du tillgång till samtliga lektioner, och jobbar sedan i din egen takt. Du har tillgång till allt material i sex månader.

Puppy Top Dog Model

Att träna sin valp att bli fotomodell är kul! Och nyttigt – bra modellhundar behöver vara miljöstarka, kunna agera med föremål, och ha en suverän kroppskontroll och stadga – och tycka att samarbete är superkul. De behöver kunna hanteras, vänta på varsågod, och dirigeras på olika sätt. Visst låter det som färdigheter som är nyttiga för ALLA hundar – inte bara modellhundar?

Det SYNS vilka hundar som älskar kameran – och det är träningsbart!

I kursen får du tips både om valpträning och fotografering, och alla verktyg du behöver för att kunna träna en egen Top Dog Model från början. Och självklart får du tips på hur du fångar alla valpögonblick på bild.

Och jag ska berätta en hemlis…Det går utmärkt att gå kursen med vuxna hundar också. Grundträningen är densamma oavsett hundens ålder – bara låtsas att det är en vuxen hund i filmerna.

Så här funkar det: så fort du anmält får du tillgång till samtliga lektioner, och jobbar sedan i din egen takt. Du har tillgång till allt material i sex månader.


Hyr in mig!

Jag går också att hyra till föreläsningar eller helgkurser inom mina favoritområden: klickerträning, Lugn och Fokus, tävlingslydnad, rallylydnad eller trixträning.

  • Föredrag/träning, halvdag (ca tre timmar) 2500:-
  • Heldag (ca sju timmar) 6000:-
  • Helg (lördag + söndag, ca sju timmar/dag) 12000:-
    Priser inkl. moms

Transportkostnad tillkommer (milersättning 20:-/mil eller annat transportsätt)
Max sex ekipage med hund, obegränsat antal observatörer

Kontakta mig »

 

Träna privat!

Jag kommer från hästvärlden, där det är naturligt att ta privatlektioner om man vill komma framåt snabbare med sin träning, eller komma tillrätta med något problem.

Om du vill jobba med problemträning börjar vi med en "analysträff". Vi pratar igenom ert problem, jag observerar hunden och testar den och dig i lite olika situationer för att kunna göra en värdering av vad som behöver göras.
Om du trivs med mig och mina träningsmetoder bestämmer vi hur många gånger vi ska träffas och hur ofta.
Varje gång har jag sedan förberett olika övningar till dig och din hund, och varje gång ger jag en hemläxa med vad ni ska öva till nästa gång.

Jag tycker att det är viktigt att man jobbar med orsakerna till ett problem och inte symptomen, alltså brukar det dröja några veckor innan vi tar tag i det faktiska problemet. Ju mer tid man lägger på "förarbetet", ju bättre blir resultatet. Jag förlägger också träningen efterhand till miljöer där ni vistas ofta, det är viktigt att träningen fungerar i er vardag.

Vill du träna något mer specifikt, tex ett tävlingsmoment, så bestämmer du vad ni vill träna och berättar lite om var problemet är. Vi lägger ca en timme på att träna olika övningar, vi tittar på din målsättning och de delmål som leder dit, och du får råd och tips på vägen.

Ibland räcker det med ett träningstillfälle för att hitta motivation och verktyg att komma vidare, ibland behövs det flera träffar.

Jag tar en grundkostnad på 500:- per timme. Det går bra att flera tränande delar på en timme (ni får då en viss tid per ekipage).

Om du vill köpa fler lektioner har jag ett paketpris: 2000:- för 5 timmar. Milkostnad på 20:- / mil tillkommer.

Kontakta mig »


KÖPVILLKOR

Du har rätt att avanmäla dig och få pengarna återbetalda utan att ange något skäl inom 14 dagar från det du köpt en plats. Undantaget är kurser som start mindre än 14 dagar efter anmälan och självstudiekurser som du får tillgång till direkt, du kan inte avanmäla efter kursstart.

Ångerfristen löper ut 14 dagar efter den dag du anmält. Vill du utöva ångerrätten ska du skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet (t.ex. via mail eller SMS).

Spara

Spara