Helgkurs i Lugn och fokus


27-28/4

Har din hund problem med att slappna av runt andra hundar? Känner du att den är uppmärksam på allt annat än dig, har svårt att varva ner, och svårt att koncentrera sig? Eller har du en ”arbetsmaskin” som lätt går upp i stress och för hög aktivitet i träningen? Då är detta kursen för dig!

Under två intensiva dagar får du lära dig grundläggande avslappningsövningar och uppmärksamhetsövningar. Du lär dig att läsa din hund, att hitta rätt aktivitetsnivå, och hur du maximerar din träning för att din hund ska vara uppmärksam på just dig.
Du får också en teoretisk genomgång av klassisk betingning, beteendevetenskap, träningsstruktur, och hur du lägger upp din träning för långsiktiga resultat.

Kursen bygger enbart på positiva metoder! Målet är bättre förståelse, djupare kontakt, och effektivare samarbete – och att ni sedan ska kunna jobba vidare på egen hand.

Du kan välja att gå kursen med hund eller som åskådare utan hund. Då går du bakom mig och följer med i arbetet med alla hundarna och är i övrigt med på kursen med precis samma förutsättningar som de med hund. Då kursen innehåller mycket värdefull teori och många grundövningar så rekommenderas det varmt. Som åskådare går du hem med många nyttiga verktyg att applicera på din egen träning.

Kursen hålls på Eslövs Brukshundklub, du behöver därför vara medlem i Svenska Brukshundklubben.

Max sex deltagare med hund, anmäl senast 14/4

Priser med hund:

  • Medlem i EBK: 2200:-
  • Ej medlem: 2400:-
  • Ideellt engagerad: 2000:-

Priser observatör:

  • Medlem i EBK: 500:-
  • Ej medlem: 700:-
  • Ideellt engagerad: 450:-

 

ANMÄL HÄR!